Many Eyes – Induljunk el egy személyes gyógyulás felé

Fémforgács

Future Proof címmel máris itt egy újabb videó az Every Time I Die egykori énekese, Keith Buckley által működtetett Many Eyes zenekartól. Keith új zenekarát a Bellmore fivérekkel, Charlie Bellmore gitárossal és Nick Bellmore dobossal hozta össze, akik korábbiakban olyan bandákban bizonyítottak már, mint a Jasta, Kingdom of Sorrow, vagy a Toxic Holocaust. A klipet Tom Flynn rendezte.

A Future Proof arról szól, hogy bízzunk az intuíciónkban, hogy lépjünk a reménytelenség bizonyosságából a remény bizonytalanságába! Arról, hogy szakadjunk el a jelenlegi fájdalomtól, hogy induljunk el egy személyes úton a gyógyulás felé! Egy olyan úton, amely tele van elképzelhetetlen szépséggel, és amely a mindannyiunkat körülvevő szeretethez való tényleges kapcsolódással végződik.” – mondta Keith Buckley.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.