Domination Campaign – Háborús death metal

Fémforgács

Mélyítsd el tudásodat a háborús témájú death metalban a Domination Campaign segítségével. Az ausztrál származású banda január 12-én adta ki új nagylemezét A Storm of Steel címmel, ami egy 34 percen át tartó kitartó középtempós OSDM bombázást kínál. Ehhez kedvcsinálóként máris itt vannak Time To Die és The Iron Best dalaik videói.

A bandát a tech-death metalos Psycroptic gitárosa, Joe Haley (aki itt dobol) és Jason Peppiatt énekes (aki itt az ének mellett gitáron és basszusgitáron is játszik) indította el 2021-es Onward to Glory debütáló albumával. Elmondásuk szerint közepestempós death metaljukra mind kettejük nagy kedvence, a Bolt Thrower volt leginkább hatással. A Storm of Steel című második lemezük az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.