Kettős támadás Svájcból

Hard Rock Magazin

A svájci rockzene két remek hard rock bandája, a 90-es évek óta létező Shakra, és az elsőlemezes, de a Krokus és Gotthard zenészeiből alakult Gotus szinte egyszerre jött ki új klippel.

A Gotus első lemeze ma jelent meg, erről a Beware Of The Fire-höz készítettek animált szöveges videót, a Shakrának viszont a tavalyi ‘Invincible’ albumáról kimásolt On The Wild Side című számához vágtak koncertklipet a rajongók által beküldött telefonos felvételekből, hogy a – sajnálatos módon csak német nyelvterületre korlátozódó – turnéjukhoz kedvet csináljanak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.