Acres – Új szerződés, új videó

Fémforgács

A brit post-hardcore/metalcore banda, az Acres szerződést kötött a Solid State Records/Tooth & Nail Records kiadóval, aminek alkalmából egy új videót is bemutattak A Different Shade Of Misery címmel. A videót Landon Tewers, a The Plot In You énekese készítette, a dalról pedig Ben Lumber az Acres énekese a következőket osztotta meg:

Ez a dal arról szól, hogy nyerd vissza az irányítást önmagad felett, és hogy hogyan szállj szemebe a démonjaiddal. Ezt akkor írtam, amikor nagyon mélyponton voltam, és gyakran ültem ott, és azon gondolkodtam: „Ember, ki kell szakadnod ebből.” Egy ponton a legrosszabb ellenségemnek éreztem magam, és a saját fejemben vívtam magam ellen háborút.

Ez egy igazán különleges dal, mert zeneileg egy új irányt és egy új korszakot kezdünk meg vele. Mindig is arra törekedtünk, hogy minden kiadással újra feltaláljuk magunkat, és ez volt az egyik olyan dal, amely magától értetődően formálódott hozzánk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.