Ataraxia – A szépség kaleidoszkópja

Fémforgács

Centaurea címmel május 22-én jelenik meg az olasz neoklasszikus és darkwave zenekar, az Ataraxia új albuma. Az album nyolc eredeti szerzeményt és két korábban kiadatlan bónuszdalt tartalmaz, melynek újabb előzeteseként Coelestis daluk videója nézhető meg. A dal és a hozzá készült klip egy új életre ébredés, a vakság, mint szimbolikus leoldására és a tánc által kiépülő kapcsolatra utal. 

A Coelestis a kéz vonalaival van írva, egy utazás, amely messzire visz minket az ősi nap jelenlétében.” 

A Centaurea egy olyan album, amely a szépség kaleidoszkópjának ígérkezik, ahol a zene és a művészet összefonódik, hogy valóban magával ragadó élményt hozzon létre. A dalszövegek az ősi és a modern nyelvek keveréke és Francesca Nicoli és Mara Paltrinieri munkáinak dicsérete, akik korai albumaik óta együttműködnek az Ataraxiával. Totem Bara csellóművész pedig az album három számához járul hozzá tehetségével és csodálatos játékával.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.