Sin of God – Újjászületés és új album

Fémforgács

Legutóbbi Aenigmata albuma óta nemigazán hallatott magáról a hazai death metalos Sin Of God. Kis Tamás a zenekar új gitárosa az alábbi infókat osztotta meg velünk:

Öt hosszú év után új felállással, új albummal tér vissza a death metal zenét játszó Sin of God zenekar. A banda új tagokkal éledt újjá és ezt egy brutális új albummal, lassan, de biztosan szeretne visszakerülni a vérkeringésbe. 2024-ben megjelenő lemez énekesi munkálatait Schupkégel Tamás vállalta magára, aki a Mors Silens zenekarnak is oszlopos tagja. Tamás olyan brutális death metal vokálokat írt, ami országos szinten egyedülálló! A zenekar új gitárosa Kis Tamás, aki a Farcry (death/thrash metal) zenekarból lehet ismerős számotokra. A gitár sávok feljátszásán túl ő felelős az új album, a Blood Bound megírásáért is. A basszusgitáros posztot az olasz Michele Gawen Augello tölti be, méghozzá fretless. Mi sem győzzük már kivárni a keverés/maszterelés végeredményét!

A további infók érkezéséig itt van 2016-os Aenigmata albumuk Phosphorus dala.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.