Face of Our Time – Antimidas – új videó

Fémforgács

Jövőre adja ki első albumát a finn modern metal / metalcore vonalas Face of Our Time. A zenekar a napokban tette közzé Antimidas című dalának videóját, amiről a Markus Lamppu basszusgitáros, szövegíró az alábbiakt árulta el:

Az Antimidas elnevezés onnan ered, hogy ha Midász király érintése aranyat ér, akkor a legrosszabb érintés a halál érintése kell, hogy legyen. Az Antimidas egyfajta morális elmélkedés a halál angyaláról. Bizonyára nem az övé a legkönnyebb munka, de valakinek ezt is el kell végeznie. És a munkának sosincs vége.

Az évelején bemutatott Ghost in a Memory daluk videója itt nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.