Escuela Grind – Egy brutális dalocska a Napalm Death énekesével

Fémforgács

Január 12-én érkezik a női-frontos grindcore vonalas amerikai Escuela Grind új EP-je DDEEAATHHMMEETTAALL címmel. A négy dalos kislemezt Kurt Ballou (High On Fire, Gatecreeper, stb.) keverte és Nick Townsend (Cheap Trick, Dr. Dre) maszterelte, Meat Magnet dalában pedig a Napalm Death énekese, Barney Greenway vendégeskedik. Ennek a videóját láthatjátok most.

A Meat Magnet egy igazán ropogós jellegű darab, amire rendesen fel tudtam tekerni a hangszálaimat. Az Escuela Grind pórusaiból árad a lelkesedés. Hülye lettem volna nem beszállni?” – mondta Barney Greenway.

A DDEEAATHHMMEETTAALL a harmadik része annak az EP-sorozatunknak, amelyben belemerülünk a zenekarunkat leginkább befolyásoló. Ennek a trilógiának a befejezése évek óta váratott magára. Ezeket a dalokat, mivel talán ezek tükrözik legjobban az élő előadásmódunkat.” – mondta az Escuela Grind énekesnője, Katerina Economou.

Escuela Grind – DDEEAATHHMMEETTAALL

(Escuela Grind)

1. Ball and Chain

2. Punishment Ritual

3. Abyssal Plane

4. Meat Magnet (feat. Barney Greenway)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.