Vörös István – Mégsem lesz nagy hepaj!

Hard Rock Magazin

Vörös István betegsége miatt a ma estére meghirdetett Óévi Nagy Hepaj elmarad, az „esőnap” időpontjáról később egyeztetnek.

Az ‘Óévi Nagy Hepaj’ című évbúcsúztató koncertjét Vörös István, a Józsefvárosi Kultúráért díjjal kitüntetett gitáros-énekes, a hazai kultrock első számú képviselője az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban tartotta volna december 27-én 19 órakor, ahová Tarczali Jenő szaxofonost és Mező Csaba tubást is meghívta vendégül.

„Figyelem! Időpontváltozás! Vörös Pisti betegsége miatt (torokgyulladás) az Óévi Nagy Hepaj Pótszilveszterré alakul 2024 januárjában! Az Angyalföldi Művelődési Házzal január 3-án egyeztetünk a pontos időpontról. (A koncert előreláthatólag január egyik szombatján kerül megrendezésre!) A megváltott jegyek a 2024 januári koncertre érvényesek!” – jelent meg a közlemény a ma estére meghirdetett esemény Facebook-oldalán.
Jobbulást kívánunk a zenésznek és várjuk az új időpontot, hiszen már együtt a csapat a közös bulizáshoz!

(Címlapfotó: Perczel Adrienn)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.