Gate 96 – Eternal Return – EP előzetes

Fémforgács

Jövőre új EP-jével jelentkezik az alter-metal vonalas debreceni Gate 96 zenekar. Ötszámos kislemezük VIJATIYA címmel fog megjelenni, aminek előfutárúként a poszt-apokaliptikus hangulatú Eternal Return daluk szöveges videóját engedték szabadon.

VIJATIYA néven érkezik 2024 telén a Gate69 második EP-je. Az Eternal Return afféle előfutárként debütál. A képanyag és az effektek egy része a mesterséges intelligencia munkája, társrendezőnk és a végleges produktum finomhangolója Hex barátunk a Kill Monday Management -től (aki nem mellesleg az Auraleak fantasztikus frontembere)! Hatalmas pacsi!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.