Grayscale Season – Hands – új videó

Fémforgács

Új kislemezes dalának, a Hands hivatalos videójával jelentkezett a progresszív metalcore vonalas svéd Grayscale Season. A videót Buster Odeholm (Odeholm Audio) rendezte.

A Hands témájában a zenekar egy hónapja kiadott Verified klipjének történetét folytatja, ami az emberiség utolsó leheletét szimbolizálja.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.