Anxiety Collapse – Megjelent az első lemeze

Fémforgács

Megjelent a death/thrash vonalas Anxiety Collapse első nagylemeze. A lemezre 3 vadonatúj dal, valamint az első EP, a Slavering Ghoul áthangszerelt dalai és egy Death feldolgozás került fel. A formáció időközben a bandavezető Márkó Zoltán one-man projektjévé avanzsált át. Minderről így beszélt:

Az EP után történt személyi változások miatt egyedül készítettem el az új albumot és a borítót. A lemez tartalmazza a Slavering Ghoul EP 3 dalát újra feljátszva, új szöveggel. Ezen kívül három teljesen új dalt egy feldolgozást, továbbá Spiritbell zenekarom egyik dalát szintén áthangszerelve, újra játszva és felénekelve új szöveggel. Így született meg ez a 30 perces lemez.”

A lemez az alábbi módon rendelhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.