Hyperia – Pikáns csípős szószt dobtak a piacra

Fémforgács

A kanadai női-frontos thrash banda, a Hyperia a The Scoville Scoundrelsszel közösen megalkották Deathbringer Hot Sauce nevű csípős szószukat, ami kizárólag fellépéseiken és turnéjukon lesz majd beszerezhető.

Ez a cucc nagyon forró és őrülten finom. Vegyél egyet te is bármelyik közelgő előadásunkon!” – mondta a zenekar. „Ez a specifikus mártás Hyperia számára, amely csak korlátozott példányszámban kapható, de sokszorosítható, a következőkből áll: szellempaprika, trinidad, skorpió, narancs, habanero, karolina, arató, helyi ecet, fokhagyma, méz, hagyma, bio papaya, bio ananász, bio vér, narancs, bio, grapefruit, bio, lime és citrom.

A szószt a zenekar legutóbbi lemezének, a The Serpent’s Cycle kreatív lendülete, őrülten agresszív, technikás és villámgyors thrash riffei ihlettél.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.