The Magus – Beérett a termés

Fémforgács

A görög black metal szcéna egyik jól ismert alakja George Zacharopoulos, más néven The Magus. Nevét elsőként a Necromantia, majd az N.A.O.S., a Yoth Iria és a Thou Art Lord zenekarok frontembereként ismerhettük meg. Okkult művészünk saját neve alatt, The Magus névwn adta ki első szólóalbumát Vissodomontas (Βυσσοδομώντας) címmel. Új projektjét 2022 nyarának végén indította el, olyan zenésztársaival, mint El – gitárok (Soulskinner, Zaratus, Thou Art Lord, Principality of Hell), és Maelstorm – dobok (Necromantia, Yoth Iria, Thou Art Lord, Principality of Hell).

Légiók, eljött az idő, hogy felfedjük új zenei utazás kezdetét. A sötét zene íránti vágyunk nem veszett el a Necromantia hirtelen végével. A teremtés fekete lángja még mindig a  lelkem mélyén ég. Ez volt az egyetlen zenei projekt, amelynek az elmúlt 18 hónap alatt szentelem magam. j zenei projektem, neve egyszerűen: The Magus, és itt van első lemezünk a Vissodomontas termése, melynek szélvészgyors pokoli riffei és gitárharmóniái a hellén balck metal mágikus katlanában edzettek.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.