Soen – Alig 10 hónapot kell rájuk várnunk

Hard Rock Magazin

A progresszív metál kedvelőnek egy újabb kiváló koncertet jelentett be ma a Livesound: 2024. október 26-án a Dürer Kertben fog ismét zenélni a Soen, akik az idén megjelent ’Memorial’ lemezük dalait turnéztatják meg.

Szeptemberben jelent meg a svéd progresszív metálzenekar, a Soen új nagylemeze ’Memorial’ címmel. Az Opeth egykori dobosa, Martin Lopez által alapított együttes erőteljes és dallamos megoldásaival komoly népszerűségre tett szert az elmúlt bő évtizedben, friss dalaikat pedig élőben jövő októberben, a Dürer Kertben mutatják be.

A Livesound bemutatja: Memorial Tour 2024
Soen koncert
Budapest, Dürer Kert, 2024. október 26. vasárnap, 19 óra
Belépő: elővételben 9900 Ft, a koncert napján 11 900 Ft
Jegyet a Ticketportalnál lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Soen

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.