Négy újabb nevet dobott be a Rockmaraton

Nuskull Magazin

A múlt heti első nevek után újabb csokor fellépőt tett közzé a 2024-ben visszatérő Rockmaraton. A három év szünet után újrainduló fesztivál jubileumi 30. kiadásához most a következő zenekarok csatlakoznak:

  • a német thrasher Destruction
  • a műfaji korlátok semmibe vételét művészi szinten űző Igorrr
  • Brazília második leghíresebb extrém metal-bandája, a Krisiun
  • az északi goth & roll fejadagot pedig a The 69 Eyes biztosítja.

A 30. Rockmaraton július 11. és 15. között lesz megtartva a szokásos helyen, a dunaújvárosi Szalki-szigeten. A további fellépők között szerepel még az Alestorm, az Annisokay, az Evil Invaders és a Rotting Christ. A bérletek már kaphatók a rock1-en, további infók a facebookon.

//www.youtube.com/watch?v=iUVwkrqt7n4

//www.youtube.com/watch?v=Osqf4oIK0E8

//www.youtube.com/watch?v=9LWqLDeVbJ4

//www.youtube.com/watch?v=S8J8_1uGxrw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.