Beyond The Hate – Egy hely az utolsó pillanatokra

Fémforgács

A finn dallamos death metal banda, a Beyond The Hate nemrégiben mutatta be Alone I Die című dalának hivatalos videóját, amely a hamarosan megjelenő Darkest Times címet viselő debütáló albumuk második előzetese. A lemez 2024. március 8-án fog megjelenni az Inverse Records kiadásában.

A dalszövegének vázlatai akkor születettek meg, amikor egy finn Lappföld kunyhójában voltam, és közben azon tűnődtem, milyen csodálatos hely lenne ez egy ember utolsó pillanataihoz. Nem, ez a dal egyáltalán nem öngyilkos inditatású, és egy csepp önsajnálat sincs benne. Inkább őszinte, nyers kijelentés, hogy itt fogom tölteni az időmet, és nem biztos, hogy mindig lesz velem valaki.” – mondta Niko Kalinainen énekes.

A lemez első singléjének, a The Lighthouse szöveges videója itt nézhető meg.

Beyond The Hate – Darkest Times

(Inverse Records)
 
1. Sign Of Weakness
2. Alone I Die
3. The Lighthouse
4. Black Within (feat. Katri Hiovain-Asikainen)
5. The Plague Upon Us
6. Left Behind
7. Dark Is The Sky
8. Dead Ones
9. Stranger in Me
10. Times of Misery
11. The Last Moments
12. In Memoriam (feat. Jaakko Mäntymaa)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.