Fekete szivárvány a Hooligans egén

Hard Rock Magazin

A hatásvadász cím „mindössze” annyit jelent, hogy ma új videóklip kíséretében megjelent a Hooligans zenekar 16. stúdióanyaga ’Fekete szivárvány’ címmel, amelyet be is mutatnak december 28-án a Budapest Arénában.     

     

Nem tért le a jó útról a Hooligans legénysége, a 2021-es ’Zártosztály’ tökös-dögös-karcos vonalán hozták össze a ma megjelent ’Fekete szivárvány’ albumot is, amely a Körforgás és az Egy álom közepén című előzetesek után a címadó dal klipjével debütált. Az új lemez CD és pendrive formátumban már rendelhető, a streaming szolgáltatóknál januártól lesz elérhető az anyag.

Az új korongról viszont élőben is hallhatunk dalokat a banda lemezbemutató koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában, december 28-án. Jegyek kaphatók a Broadway honlapján, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

’Fekete  szivárvány’ dallista:

01. Ne félj, már én sem félek (intro)
02. Körforgás
03. Fekete szivárvány
04. Egy álom közepén
05. Jön a pofon
06. Vékony jég
07. Lepereg egyszer
08. Szégyenfolt
09. Vadak után
10. A Föld bukása
11. Robot
12. Elfogy az élet
13. Lángba borítom a várost

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.