Így nyomja élőben a Bring Me the Horizon és a Babymetal közösen a Kingslayert

Nuskull Magazin

Amíg a Bring Me the Horizon jelen állás szerint soha el nem készülő új kislemezét várjuk, Oli Sykesék bátorkodtak a Post Human EP-sorozatuk előző (és amúgy első) darabjáról megdobni minket még egy kis kontenttel: ez pedig a Kingslayer élő verziója, amit a srácok a japán „kawaii metal”-zenekarral, a Babymetallal közösen adtak elő, pont mint a 2020-as kiadványon.

Ebben amúgy semmi különleges nem lenne, ha az elmúlt három évben lett volna erre alkalom. De hiába utazzák a britek keresztül-kasul a bolygót, három fiatal kollaboránsuktól még így is jóformán földrészek választják el őket. Meg ugye történt a covid, lezárások, ésatöbbi, arról nem is beszélve, hogy mindkét előadó elég tömött naptárral bír, így egészen idén Halloweenig kellett annak várnia, aki élőben is látni akarta a különleges együttállást. Ez végül Oliék japán turnéján történt meg, és erről kaptunk most egy profi felvételt, mindenféle BMTH-s cyberpunk effektekkel, meg vágóképekkel kiegészítve.

//www.youtube.com/watch?v=hb2mMVdx1KU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.