Alienist – Egy mérgező kapcsolat elemzése

Fémforgács

Új videóval jelentkezett a feltörekvő ausztrál metalcore banda, az Alienist. Prisoner Of You daluk videója az alábbiakban nézhető meg. Ide tartozó hír, hogy a zenekar leszerződött az UNFD kiadóval.

A Prisoner Of You egy mérgező, bántalmazó kapcsolat elemzése, valamint annak, hogy milyen érzés lehet abban a helyzetben, ahol nincs menekülés a rabságból. Az egész a bántalmazó személlyel szembeni dühkitörésből fakad, aki megpróbált elpusztítani minket érzelmileg vagy fizikailag, és annak felismeréséből, hogy milyen szörnyű is az az egyén, aki valakivel szemben képes elköveti ezeket a cselekményeket. Ez egy biztatás, egyben bátorítás azon emberek számára, akik ilyen kényszerített helyzetben vannak. Né féljenek segítséget és támogatást kérni, ha úgy érzik, hogy mérgező vagy bántalmazó kapcsolatban élnek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.