Bruce Dickinson – 10 dallal jön a ’The Mandrake Project’

Hard Rock Magazin

Az Iron Maiden-énekes Bruce Dickinson nemrég mutatta be az Afterglow Of Ragnarok című dalt és a hozzá készült videóklipet. 19 év után jelentkezik új szólólemezzel, a ’The Mandrake Project’ már a hazai lemezboltokban is előjegyezhető 4 fizikai verzióban.

A ’The Mandrake Project’ március 1-jén jelenik meg a BMG kiadónál, a lemezen hallható tíz dalt Bruce Dickinson régi partnerével, társszerzőjével és producerével, Roy Z-vel írta meg. Az albumon Bruce egy régóta készülő zenei vízióját kelti életre, amelybe az első kislemezzel, az Afterglow Of Ragnarokkal már bele is kóstolhattunk. Roy Z mellett Mistheria billentyűs és Dave Moreno dobos alkotja Bruce zenekarát, akik legutóbbi szólóalbumán, a ’Tyranny Of Souls’-on is közreműködtek.
A hazai lemezboltokban digisleeve CD-n, deluxe CD-n, fekete és limitált kék színű vinylen rendelhető az új anyag.
Június 1-én Bruce Dickinson Budapesten, a Barba Negrában bemutatja a hazai közönségnek új lemezét, az eseményre jegyet elővételben a Funcode és a Rock 1 árul, további információ az esemény Facebook-oldalán.

’The Mandrake Project’ dallista:

01. Afterglow Of Ragnarok
02. Many Doors To Hell
03. Rain On The Graves
04. Resurrection Men
05. Fingers In The Wounds
06. Eternity Has Failed
07. Mistress Of Mercy
08. Face In The Mirror
09. Shadow Of The Gods
10. Sonata (Immortal Beloved)

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.