Jön az Austrian Death Machine negyedik albuma, új klip is van

Nuskull Magazin

Miközben a nagyrészt kicserélődött tagságú As I Lay Dying még mindig dolgozgat az új lemezén, Tim Lambesis frontember több másik vasat is tart a tűzbe, elég csak a Born Through Fire nevű izommetal-projektjére gondolni. Emellé pedig nemrég újra elővette az Arnold Schwarzenegger filmjeire alapozott Austrian Death Machine formációt is, amivel már ki is hozott egy visszatérő dalt, most pedig egy lemezbejelentést is kapunk egy újabb klip mellé.

A korábbi három lemez (Total Brutal – 2008, Double Brutal – 2009, Triple Brutal – 2014) sormintáját folytatva a negyedik album a Quad Brutal címet kapta, és február 23-án jelenik meg a Napalm Recordsnál. Szintén hagyományőrzésnek mondható, hogy ezen az anyagon is lesz egy csomó vendég, például Ricky Hoover vokalista (Ov Sulfur, ex-Suffokate), Brandon Richter gitáros (Bleeding Through), meg Lambesis pár testépítő haverja, név szerint Craig Golias és Rob Bailey. A számok és közreműködők teljes listája:

1. No Pain No Gain (feat. Craig Golias, Angel Vivaldi)
2. Conquer (feat. HELLBØRN, Clayton King)
3. Hey Bro Can You Spot Me? (feat. Craig Golias, Alarcon)
4. Judgment Day (feat. Ov Sulfur)
5. Everybody Pities the Weak (feat. HELLBØRN)
6. Don’t Be Lazy (feat. Craig Golias)
7. Get Down (feat. Craig Golias)
8. Destroy the Machines (feat. HELLBØRN, Alarcon)
9. MeatGrinder (feat. HELLBØRN)
10. I Never Quit (feat. Kill ROB Bailey, Craig Golias, Bleeding Through)

A korábban már megszellőztetett nyitószám mellé most a Don’t Be Lazy jött ki előzetesnek, íme:

//www.youtube.com/watch?v=7WOR-Yj4fOk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.