A Soilwork közzétette egy 2002-es dala svéd változatát

Nuskull Magazin

Reméljük, mindenki kipucolta a lépőjét, ugyanis a Mikulás tojt bele egy „új” Soilwork-dalt. Vagyis nem új, sőt, egy igazából már meglévő daluk, a 2002-es Natural Born Chaos lemezről a Mercury Shadow svéd átiratát tették közzé, ami a Kvicksilver címet viseli – ez pedig a higanyt jelenti svédül, szóval nincs ez annyira túlagyalva. A dal egyébként már az ominózus lemez felvétele közben elkészült, de csak a japán kiadáson volt beszerezhető. Tudod, hogy megy ez manapság: ha túl nagy a csend, a zenekarok előtúrnak valamit a régmúltból, hogy legyen min addig is csámcsogni.

Ezt a csendet pedig nevezhetjük vihar előttinek, ugyanis a Soilwork jövő ősszel visszatér hozzánk egy igazi északi csomaggal karöltve: az In Flamest és az Arch Enemyt kísérik majd október 23-án a Barba Negrában.

//www.youtube.com/watch?v=icwh9VHOqdI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.