Equilibrium – Cerulean Skies – új utazás

Fémforgács

Cerulean Skies címmel mutatta be új single-dalának videóját a német modern folk-metalos Equilibrium. A dalról az alapító tag, gitáros-énekes René Berthiaume a következőket mondta.

Amikor az emberek elmondják, mit kötnek a zenéjéhez, gyakran halljuk, hogy egy kis utazásra viszik őket a dalaink. Ezt próbáltuk újra a Cerulean Skies zenéjével és videójával megvalósítani. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy kiadjuk az Equilibrium következő darabját.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.