Januárban 10. születésnapját ünnepli a Your Last Steps

Rockvilág.hu online rockmagazin

Január 27-én Nagykanizsán a  Medgyaszay Házban tartja tizedik, jubileumi koncertjét a Your Last Steps. A zenekart még 2013 év elején alapította Bognár Máté gitáros, az elmúlt tíz évben a csapat pedig szerte az országban megmutathatta már, hogy fiatalos lendületükből mit sem veszítve az egyik legígéretesebb modern-metál zenekarrá váltak. Az elmúlt egy évtized megünneplésére pedig otthon tartanak egy nagyszabású bulit, ahol a zenekar kétszer is fellép majd az este.

Különleges alkalomhoz különleges buli jár, így a Your Last Steps karrierje során először egy akusztikus bulit is ad.  Ezzel kezdik majd az estét, utánuk pedig érkezik két, idén nagy nemzetközi fesztiválokon is bizonyított csapat koncertje. Nagykanizsára látogat a szülinap alkalmából a Tiansen akik nyáron a Wacken fesztiválon léphettek fel, illetve érkezik a Pennhurst akik pedig a MetalDays-en adtak egy remek koncertet. Ráadásul mindkét csapat először jár majd a Zala-vármegyei városban, így ez külön kuriózum lesz mindenki számára. A koncertjük után pedig ismét érkezik a Your Last Steps, hogy immáron egy megszokott “hangos” bulival tegyék emlékezetessé a szülinapot.

Az este azonban itt nem ér majd véget. Koncertek után mind a három zenekar egy közös, minden koncertlátogató számára nyilvános after partyt tart majd a nagykanizsai Baur Sörözőben, ahol hajnalig folytatódik majd a buli.  

Jegyek hamarosan elérhetőek lesznek a TIXA hálózatában online.

Esemény: YOUR LAST STPES 10 X TIANSEN X PENNHURST 

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.