Ha te sem tudod, hogy mit tegyél, nézd meg a Fish! új klipjét!

Nuskull Magazin

Újabb videóval örvendezteti meg idei nagylemezét a Fish! A Régen minden jobb volt hetedik tétele, a Ki tudhatná kapta meg a maga egyszerű, de nagyszerű vizuális körítését. Külön érdekesség, hogy ebben a klipben debütál Hornyák Kristóf (Satelles, VLKN), aki Hámori Dávidot váltotta pár hónapja a dobok mögött.

Kristófot és a zenekar további háromnegyedét idén még két vidéki városban lehet kihalászni (bocs): december elsején a soproni Búgócsigában, 16-án pedig a székesfehérvári Petőfi Kultúrtanszéken. Mindkét helyen a Mirror melegít a srácok előtt.

Ha pedig már koncerteknél tartunk, fontos megemlíteni, hogy január 6-án gigaévfordulókkal robbantja be a punk rock-banda 2024-et a Dürer Kertben: itt ünneplik meg ugyanis az idén tízéves Konzervzenét, illetve a banda is jövőre tölti a 25-öt, szóval különleges apropókból nem lesz hiány. Az estén fellép még a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P), a Felleng és a Foxriver. Jegyek és infók az eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=8ipR1VMP_9k

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.