Corey Taylor Budapestre jön a szólózenekarával

Nuskull Magazin

Akár bírja az ember, akár rühelli, azon nem nagyon lehet vitatkozni, hogy Corey Taylor a 21. század talán legikonikusabb metal frontembere. Az 50-et a napokban betöltő énekes / dalszerző / író / színész / online szájhős az elmúlt 20 évben már jó párszor koncertezett nálunk a Slipknottal, egyszer Stone Sourrel is, most pedig egy újabb oldalát mutatja meg: a szólóprojektjét.

Az első önálló budapesti bulija a Barba Negrában lesz 2024. június 5-én.

A koncert apropója, hogy pár hete jelent meg Taylor második szólóalbuma, a CMF2, így ennek a dalait fogja játszogatni a haverjaival (köztük a Stone Sour-gitáros Christian Martuccival), de garantáltan előkerül majd pár ‘Sour– és Slipknot-szám is.

Előzenekarról egyelőre nincs hír, a jegyelővétel december 1-jén indul, további infók a Facebook-eseményben és a Barba Negra oldalán.

//www.youtube.com/watch?v=k0PKw1B7mSI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.