Embrace Your Punishment – Pénteken érkezik az új lemezük

Fémforgács

December 1-jén (pénteken) jelenik meg a deathcore / brutal death metalos Embrace Your Punishment harmadik albuma. Made of Stone című új lemezük 12 könyörtelen számot tartalmaz és olyan vendégek szerepelnek rajta, mint Jason Netherton (Misery Index), Kirk Windstein (Crowbar) és Julien Truchan (Beninghted). A banda így kommentálta új albumát és vendégzenészeit:

Megtiszteltetés számunkra, hogy Julien, Jason és Kirk a Made Of Stone vendégeként közreműködött ezen az albumon. Még mindig nem hisszük el! Abszolút rajongói vagyunk a munkájuknak, és közreműködésük határozottan javította azokat a dalokat, amelyekben szerepelnek.”

A lemezről máris itt van két daluk.

Embrace Your Punishment – Made of Stone

(Lacerated Enemy Records)

1. Nemesis

2. Aeons Of Fire

3. Unconquered (Feat Jason Netherton from Misery Index)

4. Oppression

5. Above Creation

6. Made Of Stone Part I (Feat Kirk Windstein from Crowbar)

7. Made Of Stone Part II

8. Worthless Hound

9. Minotaur’s Wrath

10. Exterminate The Threat (Feat Julien Truchan from Benighted)

11. Fury Of The Fates

12. The Ones Above Us

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.