Jégzivatar – Lemezelőzetesek

Fémforgács

December 22.-én jelenik meg a hazai atmoszférikus black metal projekt, a Jégzivatar harmadik albuma Kapuk címmel. A 13 tételes lemez a német Fetzner Death Records gondozásában fog megjelenni 4 paneles digipack CD formátumban, 300 példányban, ami egy 4 oldalas füzetet is tartalmaz

Pénzes Adrián szólóprojektjeként működő formáció Kapuk című albumával tovább sodródik a black metal szokatlan, önmaga által kidolgozott útján. Dallamai magukban hordozzák a gyászos és melankolikus lírai misztikumot, zenéje pedig ötvözi a tiszta és mély sötétség komor, visszhangos horkolását. A lassú diszfórikus dallamok és a zongora nagyszerű harmóniája még messzebbre hívja a lelket. Ez a dimenzió meglehetősen távol áll a műfaj eredeti vonalaitól, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia, de nem mindenki fogja fel az általa kínált mélységet.

A kiadó bandcamp oldalán három dalát meg is lehet hallgatni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.