Drown In Sulphur – A lélek sötét titkai

Fémforgács

Az olasz blackened deathcore Drown In Sulphur január 12-én adja ki új albumát Dark Secrets of the Soul címmel a Scarlet Records gondozásában. Lemezük első videójaként az Eclipse of the Sun of Eden nézhető meg.

Fogadjátok Eclipse of the Sun of Eden dalunk videóját, mellyel a hamarosan megjelenő Dark Secrets of the Soul korongunkat vezetjük fel.

“Új lemezünk tökéletesen kiegyensúlyozza a modern, borotvaéles deathcore brutalitását és a csontfagyasztó ’90-es évek fekete metal atmoszféráit. Az album erőszakos és dallamos sötét dalok gyűjteménye, amelyek az emberi lélek legmélyebb és legellentmondásosabb aspektusait érintő ezoterikus élménybe vezeti be a hallgatót. Ehhez remekül illik Alvaro Valverde, az Av Art Ilustracion illusztrálta által készített esztétikailag tökéletes borító, melyet a ’90–es évek leghíresebb vámpír témájú könyvei és filmek ihlették.

A Dark Secrets of the Soul egy befelé vezető utazás az ember spirituális felemelkedésének keresésére, hivatkozásként a „vámpíráldozás” képére, váltakozva a düh, kétségbeesés és lázadás, és továbblépve a törékenyebb pillanatokba a legvégső megváltásig.”

Drown In Sulphur – Dark Secrets of the Soul

(Scarlet Records)

1. Adveniat Regnum Tuum
2. Eclipse of the Sun of Eden
3. Buried by Snow and Hail
4. Unholy Light
5. Lotus
6. Dark Secrets of the Soul
7. Say My Name
8. Vampire Communion
9. Shadow of the Dark Throne

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.