Southern Comfort – Mississippi – új dal

Fémforgács

Hét év után új dallal jelentkezik a felvidéki blues-rock zenekar, a Southern Comfort. Mississippi című daluk hamarosan megjelenő EP-jük előfutára. A dal szöveges videója az alábbiakban nézhető meg.

Szevasztok!

Hét év után szeretnénk bemutatni az első új dalunkat egy szöveges videó formájában, ami a közeljövőben megjelenő EP-nk előfutára. A felvételek a nyíregyházi MSKSound stúdióban készültek, Pál Mihály barátunk irányítása mellett.” – mondta Vajda János, a zenekar frontembere. “A dal különlegessége, hogy egy vendég zenész is szerepel benne Székely Péter személyében, aki nagy örömünkre elvállalta a szájharmonika szólamok feljátszását.

Szóval akkor…, gyertek, evezzünk végig a Mississippin…

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.