A TOOL Budapesten is tol egy koncertet ’24-ben

Hard Rock Magazin

A TOOL tavaszra jelentette be várva várt visszatérését Európába, közte egy június 13-i koncerttel a Budapest Arénában.

A TOOL új európai turnéjával kapcsolatos hírek a Los Angeles-i székhelyű banda különösen mozgalmas időszaka után kerültek bejelentésre, Danny Carey, Justin Chancellor, Adam Jones és Maynard James Keenan jelenleg egy észak-amerikai turné kellős közepén tart, amely februárban ér véget. Az elmúlt öt hónapban a zenekar az Aftershock, a Welcome To Rockville, a Louder Than Life és a Sonic Temple Arts & Music fesztiválok főszereplője volt, valamint felléptek a Power Tripen is, amelyről a Metal Hammer a következőket írta: “egyedülálló művészetük észbontó, örömteli bemutatója, egy spirituális élmény, amely túllép a műfaji határokon.”

A teljeskörű jegyértékesítés november 17-én 10 órakor indul a Live Nation oldalán. Előtte a TOOL Army tagjainak van lehetősége előzetes jegyvásárlásra ma 10 órától, az első 48 órában kizárólagos jelleggel. Hozzájuk a regisztrált Live Nation-tagok november 16-án 10 órakor csatlakozhatnak, élve  elővásárlási lehetőségükkel. Limitált számú VIP csomag is kapható, néhány a prémium jegy mellett exkluzív ajándéktárgyakat, ill. lehetőséget tartalmaz többek között a hangbeálláson való részvételre és a bandával történő közös csoportfotóra. Európában a koncerteken a Night Verses lesz az előzenekar, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Tool

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.