2024-ben is fellép a Tool a Budapest Arénában

Nuskull Magazin

Amit másfél éve szinte hihetetlen csodának éltünk meg, az most megismétlődik: 2024-ben újra lesz Tool-koncert a Budapest Arénában, egész pontosan június 13-án. A jövő nyári turnénak nincs különösebb apropója, a hivatalos promóanyag leginkább azt hangsúlyozza, hogy a prog metal-banda hány nagy és fontos amerikai fesztiválon lépett fel idén, egyébként meg valószínűleg a tavalyihoz hasonló műsor várható, ami továbbra is a Fear Inoculum album bemutatására koncentrál. Az előzenekar az instrumentális agymenéseiről ismert Night Verses lesz, akiknek egyébként az új lemezén is közreműködött Justin Chancellor, a Tool basszere.

A teljeskörű jegyértékesítés november 17-én 10 órakor indul, ezt megelőzően a Tool Army tagjai nov. 14-én, tehát ma 10 órától, a regisztrált Live Nation-tagok pedig november 16-án 10 órától élhetnek az elővásárlási lehetőségükkel. Limitált számú VIP csomag is kapható már az első pillanattól kezdve, ezekhez olyan extrák járnak, mint a hangbeálláson való részvételi lehetőség, a bandával történő közös csoportfotó, illetve exkluzív ajándéktárgyak. További részletek a facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=tvlnq6VIrgE

//www.youtube.com/watch?v=7KCTKlYRFHk

//www.youtube.com/watch?v=84k_cXedAbo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.