Green Lung – Egy folk horrorfilm filmzenéje

Fémforgács

A londoni okkult rock, proto heavy / doom metalos Green Lung november 3-án adta ki This Heathen Land című új albumát a Nuclear Blast Records gondozásában. A kultikusnak is mondható zenekarnak ez már a harmadik albuma, amin korábbiakhoz képest nehezebb atmoszférákon kovácsolódott.

A This Heathen Land a zenekar eddigi legteljesebb megnyilvánulása, amely teljesíti régóta fennálló célját, hogy megalkotjuk a fejünkben forgó folk horrorfilm végleges filmzenéjét.” – mondta Tom Templar énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.