Prisoner: megjelent a Novelists új, énekesnős felállásának második dala

Nuskull Magazin

Micsoda? Ki ez a csaj a kedvenc francia progresszív metalcore-bandám élén?

– kérdezhetné ezt – természetesen tök jogosan – az, aki az elmúlt két hónapban nem annyira figyelte a Novelists körül zajló eseményeket. Történt ugyanis, hogy tavasszal kilépett a zenekar énekese, Tobias Rische, és majdnem fél évet kellett várni az új hang bejelentésére, aki nem más lett, mint Camille Contreras. Nem sok zenekar vállalja be, hogy az elődjétől még nemben is teljesen eltérő személlyel erősítsen – pláne énekfronton -, a most bemutatott Prisoner (és a korábbi Turn It Up) viszont arról tanúskodik, hogy Camille elég jó választásnak bizonyult, és a zenekar újult erővel dolgozhat a tavalyi Déjà Vu: Première Partie lemezének folytatásán.

A hölgy és az urak jövő év elején körbe is járják az öreg kontinenst, ami – az August Burns Red és a Bury Tomorrow vendégeként lenyomott tavalyi turnéval ellentétben – minket sajnos nem érint, viszont számos európai nagyvárosban el lehet majd cspíni a franciákat a The Word Alive, az Elwood Stray és az Ashen oldalán. Teljes lista a helyszínekről és dátumokról a zenekar honlapján, mi pedig be is dobjuk ide a két friss dalt, és lehet dönteni, hogy kinek melyik éra fekszik inkább.

//www.youtube.com/watch?v=3YpGNeEB7I8

//www.youtube.com/watch?v=Y3U6VmQal00

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.