P.Mobil – Veszprémben is megünneplik a fél évszázados jubileumot

Hard Rock Magazin

Az áprilisban lezajlott 50 éves jubileumi koncert után a P.Mobil az ország több pontján is bemutatja ünnepi koncertműsorát. December 16-án a Veszprém Arénába érkezik a turné Tunyogi Bernadett és a Mudfield vendégszereplésével.

„»Tudatjuk mindenkivel, hogy együttesünk 1973. május elsejétől P. Mobil néven működik tovább.
Gesarol együttes«

Ez a hirdetés jelent meg 1973. május 1-én az Esti Hírlapban és azóta eltelt fél évszázad. Ezt az 50 éves jubileumot ünnepeltük meg veletek idén áprilisban a Budapest Arénában és ezt az ünnepi műsort visszük el most egy országos turnéra.
A P.Mobilt ti tartottátok életben 50 évig, ti a közönség. Nem a hatalom, nem a szponzorok, nem a lemezgyár, csakis ti. Ez a buli, az ünneplés jár nektek és jár nekünk, tartsatok velünk!
A koncerten vendégünk lesz feledhetetlen egykori énekesünk, Tunyogi Péter lánya, Tunyogi Berni is, valamint, hogy utat engedjünk a tehetségnek, a Mudfield zenekar fogja fiatalos energiával a közönséget bemelegíteni.”

A zenekar hosszú évtizedeken át maradt életben a közönség szeretetének köszönhetően. A számtalan nehézség és korlátozás ellenére kitartottak, hogy a zenét továbbra is hozzáférhetővé tegyék mindannyiunk számára. Azonkívül, hogy a P.Mobil rengeteg lemezt jelentetett meg és több száz dalt alkotott – közülük több a mai napig sem jelent meg –, beírták magukat a magyar rockzene történelemkönyvébe és generációk lelkébe. Ez az est azonban nemcsak nosztalgiára hivatott, hanem egy egész estés életműkoncertre, ahol felcsendülnek legendás ősdalok és vadonatúj szerzemények is.

‘P.Mobil 50 jubileumi turné’ – Veszprém Aréna
8200 Veszprém, Külső-kádártai út 5.
2023. decemeber 16 19:00
Jegyek a Broadway honlapján vásárolhatók, részletek az esemény Facebook-oldalán.
▲ 8900 Ft
▲ 10900 Ft

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.