Distant – A Sentence to Suffer – új szöveges videó és turnébejelentés

Fémforgács

A holland deathcore gépezet, a Distant a napokban mutatta be új szöveges videóját, amit az A Sentence to Suffer című dalukra készítettek el. A dal a zenekar idén megjelent Heritage albumáról való és ezzel a videójukkal kívánják jövő évi turnésorozatukat elindítani. Ezt hazájukban, Hollandiában kezdik el egy mini-turné keretében, ahol a For I Am King lesz a vendég.

A zenekar hazai rajongóinak jó hír, hogy a Distant november 20-án, a Lorna ShoreThe Pain Remains Tour 2023” vendégeként a Barba Negra Red Stage színpadán lép fel, a Rivers Of Nihil és az Ingested társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.