Koncertekkel töltekezik a Wall Of Sleep!!!!

Haverock Közösség

Soproni és budapesti koncertekkel töltekezik dalírás közben a Wall Of Sleep

Miközben javában íródnak az új Wall Of Sleep lemez dalai, a doom metalos csapat két koncertre is időt szakít a következő hétvégéken.

Az elsőre október 28-án, a soproni Hangárban került sor, a XII. Wall Of Sleep Halloween keretében. Ezt a rendezvényt évente ismétli a zenekar, és igyekszik egyszerre helyi feltörekvő bandákat is meghívni, valamint országosan játszó neveket is bedobni a minifesztiválra. Idén a házigazda mellett a helyi Hold On melegített, majd a Plasticocean és a Raksha Bandhan mállasztotta az arcokat. Emellett szokás szerint jelmezben, kifestve lehetett érkezni az este szellemiségéhez (!) méltóan.

A most hétvégén, november 4-én pedig, Budapesten, a Robotban lép fel a Wall Of Sleep, ennek a bulinak a szervezők a “22 Years and Still Not Dead” nevet adták, utalva a zenekar egykori dalszövegére, és a megalakulás óta eltelt időre.

A koncerten már biztosan elhangzik néhány a jövő évi megjelenéssel tervezett új album dalai közül, tehát ha valaki szeretne igazi ősbemutatón részt venni, ez a bulin remek alkalom lesz ehhez.

Esemény:

11.04. Budapest / Robot – 22 Years and Still Not Dead
https://www.facebook.com/events/1016344706354535

Wall Of Sleep az online felületeken: https://songwhip.com/wall-of-sleep

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.