Januárban jön a Casey visszatérő lemeze, itt a címadó dal: How to Disappear

Nuskull Magazin

Még tavaly év végén röppentek fel a hírek, hogy a Casey három év teljes csend után újra színpadra áll – ha csak pár koncert erejéig is. A walesi poszt-hardcore-banda rögtön utána viszont kiadott egy dupla szinglit (Great Grief, Atone), szeptemberben pedig egy új dalt, Puncture Wounds to Heaven címmel. Azért egy épp csak nosztalgiázásból lábáztató zenekar nem csinál ilyet.

Most pedig kiderült, hogy a srácok igenis maradni szeretnének: 2024. január 12-én érkezik a harmadik nagylemez (ami így hat évvel követi majd az előző Where I Go When I Am Sleepinget), a címe How to Disappear. Most érkeztetek és már el is tűnnétek? Félre a tréfával, a lemez címadója már be is futott, a kvintett pedig be is boostolja a megjelenést egy jóféle EU-turnéval, amiből mi sajnos kimaradunk, de áprilisban lesznek a szomszédoknál a bécsi Impericon fesztiválon.

1. Unique Lights
2. I Was Happy When You Died
3. Sanctimonious
4. For Katie
5. Selah
6. Bite Through My Tongue
7. Those That I’m Survived By
8. St Peter
9. Puncture Wounds to Heaven
10. Space Between
11. Blush
12. How to Disappear

//www.youtube.com/watch?v=gKMsS40zfmg

//www.youtube.com/watch?v=Yh16Bqw2uGA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.