BRAT – Social Grace – videó az arisztokrácia valós világáról

Fémforgács

A New Orleans-i székhelyű deathgrind brigád, a BRAT szerződést kötött a Prosthetic Recordsszal. Ennek örömére közzé is tették Social Grace című dal hivatalos videóját, ami a jelenleg is készülő új lemezük címadó tétele. Az albummal kapcsolatos további információk a következő hónapokban fognak megjelenni.

A Social Grace készülő új lemezünk címadója, ami egy valós átfogó és stílusos pillanatképet mutat az albumról. A dal környezeti kommentár a gazdag réteg bolygónk állapotára gyakorolt ​​hatásairól, valamint egy további kommet albumunk nagyobb témájához, amely az emberiség különféle helyzetét tárja fel. Ahogyan a dalhoz készített zenei videónk is egy klasszikus gyilkossági rejtélyéből merít ihletet, és bemutatja az arisztokrácia pompája és körülményei mögött meghúzódó undorító valóságot.” – mondták új szerzeményük lényegéről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.