As Karma Brings – Ascent and Descent – új dal

Fémforgács

Idén ünnepli 10 éves fennállást a budapesti blackened / deathcore vonalas As Karma Brings. E jeles alkalomra Ascent and Descent címmel egy vadonatúj dalt is kiadtak.

Megjelent a legújabb dalunk, amin az utóbbi időben dolgoztunk. A dal egy szörnyű tragédia miatti belső harc kivetülése, a gyász harmadik szakasza: az alkudozás.”

A dal biztosan elhangzik a zenekar szülinapi extra partyján, ami október 28-án (szombaton) lesz a Analog Music Hall-ban, a Sleeping Serpent, a Darkmess és az Eagle Has Landed társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.