Ch’ahom – Valami rettenet

Fémforgács

A rituális blackened / prog-death metalos Ch’ahom bemutatta Knots Of Abhorrence című új kislemezét, amely az azonos nevű, november 3-án a Sentient Ruin kiadásában megjelenő albumukról való.

Miután egy impulzív, nyers anyagot hoztunk létre, megmutatnánk annak alaphangzását. Új munkánkkal úgy érezzük valami nagyobbat kellett alkotnunk. A részeink összességét magunk mögött hagyva valami egyedivé válni, a műfaj szabályaival való megegyezés mellett valami mást is meg kell idézni. Ez volt a célunk, amikor nekiláttunk a bemutatkozó albumunknak. A Knots of Abhorrence ennek a folyamatnak az eredménye.

A lemezről további dalokat itt tudtok meghallgatni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.