Firewind – Az összefogás albuma

Fémforgács

A Gus G. vezette hard rock / power metal vonalas Firewind nem pihen. Szeptember elején Still Raging címmel adták ki dupla-koncertlemezüket és máris bejelentették új stúdióalbumukat. Stand United című lemezük 2024. március 1-jén az AFM Records gondozásában fog megjelenni, rajta kilenc vadonatúj dallal, valamint a ’80-as évek pop ikonjának, a The RomanticsTalking in Your Sleep” slágerének feldolgozásával. A lemez első videójaként a Salvation Day nézhető meg.

A Stand United-t nem nevezném klasszikus koncepcióalbumnak, de az album címe jelzi, hogy miről is szól tematikailag.” –  magyarázza Gus G.. “Úgy tűnik, hogy a világ egyre jobban kibillen az egyensúlyából. Kérdezzük, hogy mi a helyzet a környezeti katasztrófákkal, a világjárványokkal, a jelenleg világszerte dúló háborúkkal? Ilyenkor minden eddiginél fontosabb, hogy az emberiség szorosan egymás mellett álljon és ne egymás ellen harcoljon. Erről szól a Stand United!”

Firewind – Stand United

(AFM Records)

1. Salvation Day

2. Stand United

3. Destiny is Calling

4. The Power Lies Within

5. Come Undone

6. Fallen Angel

7. Chains

8. Land of Chaos

9. Talking in Your Sleep

10. Days of Grace

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.