Visszatér az Exit Eden, de Amanda Somerville nélkül

Fémcsajok

Évek óta nem hallatott magáról a négy remek hangú énekesnőből összeállt Exit Eden. A csapat ismert popdalokat keményített be, első albumukon, a "Rhapsodies In Black"-en olyan előadók szerzeményei szerepeltek, mint Lady Gaga, Adele vagy a Depeche Mode.

Ma a lányok bejelentették: hamarosan újra hallatnak magukról, ám most már csak hárman - Amanda Somerville ugyanis a kilépés mellett döntött, az Exit Eden Facebookos oldalán pedig családi kötelezettségeivel indokolta ezt:

Van néhány fantasztikus újdonság az Exit Edenről, amit hamarosan közzéteszünk, azonban én már nem leszek részese ennek. Mióta megszülettek a gyönyörű kis ikreim, nagyon alaposan meg kellett vizsgálnom, hogy időben és energiában mik a prioritásaim. Kérlek, higgyétek el, nem volt könnyű meghozni ezt a döntést!
Fantasztikus utazásban volt részem, és hálás vagyok az együtt töltött időért és a zenéért, amit együtt csináltunk. Marina, Clementine és Anna - további fergeteges utazást kívánok nektek, és minden jót az jövőben! A lelkem mindig velük lesz!

Marina La Torraca, Clémentine Delauney és Anna Brunner tehát hármasban folytatják tovább a munkát, remélhetőleg minél hamarabb hallunk a lányokról.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.