Kilenc év után új Austrian Death Machine-számot adott ki Tim Lambesis

Nuskull Magazin

Majdnem két éve röppentek fel az első hírek arról, hogy Tim Lambesis (As I Lay Dying, Born Through Fire stb.) közel egy évtized után ismét előtúrja az Arnold Schwarzeneggerre felhúzott „szólóprojektjét”, az Austrian Death Machine-t, most pedig ez végre egy friss dal formájában is manifesztálódott, ami stílusosan a No Pain No Gain címet viseli.

A dallal együtt a poénbanda lemezszerződést is kötött a Napalm Recordsszel (nyilván egy osztrák kiadóval, mi mással?), ahol előreláthatólag jövőre jelenik meg a negyedik albumuk. Ezenkívül még egy mérsékelten szórakoztató klipet is kiadtak a friss tételhez, ami lényegében az összes testépítős/gyurmázós sztereotípiát kiparodizálja. Tim így vélekedett a történtekről:

Ez a lemez lesz mind közül a legsúlyosabb. Ahhnold azt mondta, hogy legyen még brutálisabb, és én hallgattam rá. A hangmérnök kockáknak úgy fogalmaznék, hogy jóval modernebb a produkció, mint amit ettől a zenekartól megszokhattatok, de így is magában hordozza a thrashes gyökereimet, ami a No Pain No Gainben hallható is. Na mindegy, Ahhnold azt mondta, hogy egy szép, olajozott gépezetté fejlődtem… meg azt is, hogy a gépeknek pusztulniuk kell, szóval össze vagyok zavarodva.

Emellett megtisztelőnek érzem, hogy a Napalmmal dolgozhatok! Amellett, hogy a kiadó erőteljes globális jelenléttel és hihetetlen stábbal bír, Ahhnold azt is mondta, hogy már csak a brutális nevük miatt is hozzájuk kell szerződnünk. Mint a ’80-as évek akciófilmjei és Ahhnold: a tökéletes kombó.

A számhoz egyébként Tim haverja, Craig Golias testépítő és Angel Vivaldi modernkori gitárvirtuóz is hozzáadott egyet s mást. Csirke-rizst és proteintrumixot bekészíteni, indul a tömegelés!

//www.youtube.com/watch?v=4B14z80Rfd0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.