Austrian Death Machine – Az osztrák halálgép visszatért

Fémforgács

10 év után új kislemezével tért vissza az Austrian Death Machine. A poén tharsh crossover bandát az As I Lay Dying frontembere, Tim Lambesis amolyan egyszemélyes bandaként alapította 2008-ban, majd pár pazar album után 2014-ben feloszlatta. Bő egy évtized elteltével Lambesis új ihletet kapott és újraélesztette a gyilkológépet. Első új dalukként a metalcore zúzda, a No Pain No Gain videóját osztotta meg, amiben a profi testépítő Craig Golias, valamint a gitár istenég Angel Vivaldi vendégeskedik.

Örömteli hír, hogy aláírták negyedi lemezük szerződését, ami 2024-ben jelenik meg a Napalm Records kiadásában.

“Ez a közelgő album lesz a legnehezebb mind közül. Ahhnold azt mondta, hogy tegyem még brutálisabbá, és én hallgattam rá. A zenei produkciós nebulók számára ez is egy modernebb produkcióstílus, mint amit ennél a bandánál megszokhattál, de továbbra is megőrzi a thrash gyökereimet, amik a No Pain No Gain-ban is hallhattóak. Ahhnold azt mondta nekem, hogy tényleg felnőttem, és a sajátomba kerültem, mint egy jól olajozott gép… de azt is mondta, hogy semmisítsem meg a gépeket, szóval egy kicsit össze vagyok zavarodva…

Megtiszteltetés számomra, hogy a Napalmmal dolgozhatok. Rekordok! Amellett, hogy a Napalmnak egy erős globális egysége és hihetetlen személyzete van, Ahhnold azt is mondta, pusztán a név brutalitása alapján kell aláírnunk. Akárcsak a 80-as évek akciója,  legbrutálisabb és legszórakoztatóbb legyen, ez a tökéletes kombináció.” – mondta Tim Lambesis. 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.