Mhorai – Raging Depth – új videó

Fémforgács

Raging Depth címmel adta ki új videóját a hazai  deathcore/death metal vonalas Mhorai. A videó dala a zenekar 2023 májusában megjelent második albumáról, a Waters-ról való. A videó kapcsán Floszmann Gergő énekes az alábbiakat osztotta meg velünk:

A Raging Depth születése érdekes folyamat, pláne azt tekintve, hogy talán ez a dal foglalja össze legjobban a Waters albumot. Igaz ez mind a hangulatára, mind a felsorakoztatott zenei elemekre, mind a mondanivalójára.

Korábban sosem volt olyan, hogy egy természeti erőről, egy személytelen jelenségről írjak dalszöveget, így ez egy elég új feladat volt, viszont próbáltam ezúttal is egy sztorit és karaktert felépíteni, mielőtt munkához láttam. A végeredmény annyira megfogott minket, hogy eldöntöttük, a csodás Konter Samut hívjuk el felvenni a dal csúcspontjának versszakát. Nagy örömünkre igent mondott a felkérésre és a fele Heedless Elegance-t röviden vendégül láttuk a szülővárosunkban, Mezőkövesden.

 A videoklip hónapokkal később született, de a táncos koncepció már jóval a felvétel előtt megvolt nekünk. Hosszas kutatás után Csóti Anna táncművész is igent mondott és megkezdtük a közös munkát. Végig vérprofi volt és hozta azt, amit meg szerettünk volna jeleníteni a képernyőn, így nagyon gördülékenyen ment a közös munka, ahhoz képest mennyire új kihívás volt ez neki is, nekünk is. Bár nem egy megszokott megoldás, nem egy megszokott képi világ, elégedettek vagyunk a végeredménnyel és szerintünk prímán kiegészítik a képek a dalt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.