▲ KEEP FLOYDING ▲ ROGER WATERS ▲-Barba Negra 2023.10.14.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Az idei évet a The Dark Side of the Moon kerek jubileuma határozza meg – de van egy másik jelentős születésnap is, ami mellett nem lehet csak úgy, szó nélkül elmenni. A Pink Floyd alapító tagja, kreatív géniusza, végletekig megosztó személyisége, intellektuális motorja, a huszadik század meghatározó dalszerző ikonja – Roger Waters 80 éves.

A Keep Floyding erre az alkalomra pedig egy – Watershez méltó – elementáris erejű koncerttel készül a BarbaNegra színpadán.
➽ HELYSZÍN // VENUE
▲ KEEP FLOYDING ▲ ROGER WATERS ▲-Barba Negra 2023.10.14. Barba Negra Blue Stage ▲ KEEP FLOYDING ▲ ROGER WATERS ▲-Barba Negra 2023.10.14.
Budapest XXI. // Szállító utca 3.
MENETREND
19.00 // KAPUNYITÁS
➽ JEGYÁRAK
3999 Ft,- // elővételben
4999 Ft,- // helyszínen, a koncert napján
➽ JEGYEK ONLINE
▲ Online értékesítés ▲
➽ JEGYÉRTÉKESÍTÉS // PRESALE
▲ Barba Negra jegypénztár nyitva tartás:
▲ Hétfőtől Péntekig: 12.00 – 18.00
▲ Hétvégén, programnapokon: 16.00 órától
▲ Cím // Address ▲ Budapest, Szállító utca 3.
➽ INFORMÁCIÓ // TICKET INFORMATIONS
Felelősséget csak a Barba Negra, vagy hivatalos partnereinktől
vásárolt jegyekért tudunk vállalni. // We can only take responsibility for those tickets which were bought at Barba Negra or at our official partners.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen // Please do not post your ticket at any online interface!
▲ Ha eladnád a jegyedet vagy utolsó pillanatban jegyet keresel, akkor ezt csak a hivatalos partnerünkön – a TicketSwap-on – keresztül tedd:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.