Mike Mangini – A természet megállíthatatlan ereje

Hard Rock Magazin

Mike Mangini, a Dream Theater dobosa novemberben adja ki ’Invisible Signs’ címmel első szólólemezét, az első kislemezdalban, a Freak Of Nature-ben olyan „természeti erők” tűnnek fel, mint Gus G. (Firewind, ex-Ozzy Osbourne) és Jen Majura (ex-Evanescence).

Mike Mangini már több éve dolgozik első szólólemezén, amely várhatóan novemberben jelenik meg. Az összes dalt és a hozzájuk tartozó szövegeket is a dobos írta meg, de azok megszólaltatásában és rögzítésében nagyszerű zenészekből álló társaság segített neki. A lentebb hallható Freak Of Nature című dalban szerepel Tony Dickinson (Trans-Siberian Orchestra, S.O.T.O.) basszusgitáros, Ivan Keller (Jelusick, Marco Mendoza) gitáros, Gus G. (Firewind, ex-Ozzy Osbourne) szólógitáros és Jen Majura ex-Evanescence-gitáros, aki itt énekesként hallható. A dobos így mesélt a nemrég debütált dalával kapcsolatosan: „A Freak Of Nature szövegvilága elég érdekesen alakult. Ahogy kutattam olyan dolgok után, amik érdekeltek, mint a természet ereje és törvényei, felfigyeltem egy hurrikánra és az ereje megdöbbentett. Aztán valahogy párhuzamot vontam a természet megállíthatatlan ereje és a zenészek, sportolók között. Olyanokra gondolok, mint például Rob Gronkowski profi amerikai futballista (a New England Patriots játékosa), aki pont ilyen megállíthatatlan.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.