Hearts & Hand Grenades – Intenzitás és tűz

Fémforgács

A Hearts & Hand Grenades egy kirobbanó amerikai modern hangzású hard rock banda, akik harmadik lemezük kiadása előtt állnak. A trió lemeze tervek szerint 2024. január 26- án jelenik meg az Eclipse Records kiadásában Where I Beginre címmel. Erről Burn (By My Fire) daluk videóját osztották meg.

Mivel az első kislemezünk új albumról egy olyan igazán erőteljes számot akartuk, ami tökéletes lenne egy ütős videóhoz.” – mondta Stephanie Wlosinski a banda énekese, basszusgitárosa. “Ezért úgy éreztük, mi sem lenne jobb új albumunk elindításának, mint visszatérni egy tomboló tűzzel, ami egyben a banda intenzitását is szimbolizálja. Akár csak Where I Begin című új lemezünk, ami egy döbbenetes pimasz és pofátlan agyag lesz. Az album egy utazásra visz minket a szerelem és a kapcsolatok mérgező politikáján keresztül, szétszakít, lecsupaszít és hamuvá fog égetni bennünket.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.